Често задавани въпроси

Списанията и кориците са формат А4 /21см. х 29см./

Не, можете да направите поръчката си без регистрация, като гост. Но, регистрацията ще Ви помогне да надграждате проекта си в профила. Т.е. ако не създавате списанието си наведнъж, а постепенно в дните.

Можете да поръчате стандартните списания в следните варианти: само корица в рамка, списание с 6 вътрешни страници и списание с 10 вътрешни страници. За повече от 10 страници се свържете с нас.

Да, oт секция „Списание с твое заглавие“ можете да поръчате Ваше име на списанието.

Не, снимките на една страница могат да са само 5 и един текст.

След подаване на поръчката, наш сътрудник лично я обработва. Нанасят се леки корекции, ако са нужни. След това изпращаме към Вас линк с онлайн вариант за одобрение от Ваша страна на списанието/корицата/. Линка е видим само докато се финализира проекта. След Вашето одобрение се придвижва за печат.

Максималният срок за доставка е три работни дни.

Персонализирани продукти с Ваши снимки и текстове не могат да бъдат върнати това е изрично регламентиранo в Закона за защита на потребителите от чл. 55, ал. 2. т. 3  "Стоки, изработени съобразно изискванията на потребителя или по негова индивидуална поръчка; в т.ч. персонализирани подаръци, подаръци с текст, снимка, дата, послание по заявка на клиента, музикални дискове и книги."

С наложен платеж - Пощенски Паричен Превод - (плащане при доставка) Всички пратки са с опция „Преглед“.

Всички поръчки се изпращат с куриерска фирма Спиди. Разходите по доставка се поемат от клиента и варират между 3,50 и 5,50 лв., в зависимост от населеното място и сумата по наложен платеж.

Ако желаете да Ви бъде издадена фактура към поръчката, моля добавете като коментар данните на фирмата за нея. Фактури се издават само след предварително плащане на сумата на поръчката по банков път. Инструкции за банковия превод;
"Креатив Студио БГ" ЕООД

UNICREDIT BULBANK
IBAN: BG22UNCR70001521458836
BIC: BGUNCRSF

Основание за превода: номер на поръчката.

Поръчката ви ще Ви бъде изпратена само при получено плащане.

Shopping Cart